• 3 Leta Garancije

    (za vse kompatibilne izdelke)

  • Dostava le 2,90€

    (brezplačno nad 50€)

Brother TZ (TZe) trakovi

Brother TZ (TZe) trakovi

Laminirani Trakovi TZ, TZe, Hse, Brother se uporabljajo za označevanje map, datotek, škatel, omaric, polic, vtičnic stikal, kablov, skratka povsod tam kjer želimo imeti urejeno. Etikete so obstojne proti raznim vplivom iz okolice. Nudimo tako originalbe Brtoher Trakove, kot tudi poceni nadomestne, kompatibilne (fajk, neoriginalne, ...)

Oblikovanje, priprava in tiskanje etiket je zelo enostavno. To so nalepke za tiskalnike Brother P-Touch. Kompaktni tiskalniki nalepk P-Touch imajo različna specifikacije glede na serijo. Najcenejši tiskalniki etiket omogočajo le širine 6, 9 in 12 mm. Dražje, boljše naprave pa do 36 mm in tudi tisk termoskrčljivih HSE etiket. Trakovi so različnih velikost in barv. Najpopularnejši trak je TZe-231 oz TZ-231 (12mm, bel trak, črn izpis). Ta trak je običajno priložen napravi in zato ga stranke najpogosteje kupijo. Najbolj viden na večini predmetov je trak TZ-631 - rumena podlaga črn izpis. Prozorne P-Touch Nalepke pa so za označevanje kjer ne želimo prekriti osnovne barve ampak samo dodati kako oznako besedilo tekst. Poceni trakovi za označevanje kablov, vodnikov, žic ipd. so termoskrčljivi ali heat shrink tube. Borther P-Touch tisklaniki imajo najbolj bogato ponudbo trakov za označevnaje glede dimenzij, barv in lastnosti. Če med standardnimi ne najdete nič zase so na voljo tudi specialni trakovi za posebne priložnosti.

Tro mestna oznaka trakov Brother določa:
1. Številka definira barvo podlage (npr. 2 - bela, 6 - rumena)
2. Številka določa širin traku (npr. 1 - 6mm, 2 - 9mm, 3 - 12mm itd...)
3. Število pa pove barvno teksta (1 - črna, 2 - rdeča, itd..)

Poleg teh oznak pa so nekateri trakovi mogoču tdi z močnejšim lepilo S (strong adhezive), bojl elastični, fleksibilni FX (fleksible).

Nakup poceni P-Touch trakov je enostaven, za dodatni prihranek pa priporočamo nakup kompletov 3 trakov, ki so še cenejši.