• 3 Leta Garancije

    (za vse kompatibilne izdelke)

  • Dostava le 2,90€

    (brezplačno nad 50€)

Kartuše HP

Pri iskanju zanesljivih in ugodnih rešitev za vaš HP tiskalnik je www.toner123.si pravi naslov. Ponosno ponujamo HP kartuše visoke kakovosti, ki so združljive z različnimi modeli HP tiskalnikov.

Za tiste, ki uporabljate priljubljene modele kot so HP DeskJet, HP OfficeJet ali HP OfficeJet Pro, imamo za vas široko paleto kartuš, ki ne samo da zagotavljajo izjemne rezultate tiskanja, ampak tudi občutno zmanjšajo stroške na stran.

Zakaj bi plačevali več, ko pa lahko tiskate kakovostno za manj? Naša ponudba HP kartuš je skrbno izbrana, da zagotavlja najboljšo zmogljivost in učinkovitost. Tako lahko tiskate dokumente, fotografije in projekte brez skrbi o kakovosti ali stroških.

Ne dovolite, da vas visoki stroški originalnih kartuš obremenjujejo. Preverite našo spletno stran, kjer boste našli vse potrebne informacije okartušah za vaše HP tiskalnike . Tiskajte poceni, učinkovito in brez kompromisov na www.toner123.si!

Med najbolj iskanimi in priljubljenimi modeli HP kartuš, ki jih najdete pri nas, so HP 652, HP 903xl, HP 953xl, HP 912xl in HP 963xl.

Zlasti za tiste, ki potrebujejo zanesljivo barvno in črno tiskanje na tiskalnikih za domačo rabo, imamo v ponudbi HP 302xl črne in barvne in HP 304xl barvna in črna kartuše.

Na www.toner123.si se zavezujemo k zagotavljanju kakovostnih rešitev za vaše tiskalniške potrebe. Z nami tiskate poceni, kakovostno in z zaupanjem v izjemno kvaliteto vaših tiskovin.