• 3 Leta Garancije

    (za vse kompatibilne izdelke)

  • Dostava le 2,90€

    (brezplačno nad 50€)

Postopek nakupa

I. Izbira izdelka

Na spletni strani www.toner123.si  izberite izdelek in kliknite na povezavo ''v košarico ''. Sistem Vas obvesti, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želite nadaljevati nakupovanje, kliknite levo povezavo ''Nadaljuj nakup '' in se vrnete nazaj v spletno trgovino.

Če želite zaključiti nakup, kliknite desno povezavo ''Zaključi naročilo! '' in sistem Vas pripelje v nakupovalno košarico.

II. Odstranitev  izdelka iz nakupovalne košarice

Na spletni strani www.toner123.si  se v zgornjem desnem kotu, nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) uporabniku prikažejo izdelki, ki jih je med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico.
Če želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora klikniti na ikono košarice in križec ''odstrani''. Če želi uporabnik dodati določen izdelek v košarico, mora klikniti na povezavo ''Nadaljujte z nakupi''. S klikom na omenjeno povezavo se vrne nazaj spletno trgovino.

III. Nakupovalna košarica  

Za dokončanje naročila morate izpolnite potrebna polja.

1 Podatki računa

Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico (ime, priimek, e-mail naslov, naslov, kraj, poštno številko in  tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka. Vpisati morate vsaj eno veljavno telefonsko številko.

Obrazec Vam omogoča, da si lahko ustvarite račun in so pri naslednjem naročilu vaši podatki že shranjeni.

Omogoča Vam tudi možnost pošiljanja na drug naslov.

2  Način dostave

Izbirate lahko med ponujenimi možnostmi dostave. 

3  Način plačila

Izbirate med dvema načinoma plačila: Plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu. 

 

Pregled naročila

Prikazani so izdelki, ki ste jih je med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Cena izdelka, način dostave, strošek poštnine,  vrednost DDV-ja in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo.

IV. Zaključek naročila 

Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb ''Zaključi naročilo''. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se Vam na spletni strani izpiše tekst  ''Vaše naročilo je bilo sprejeto. Zahvaljujemo se vam za nakup v naši spletni trgovini in se priporočamo tudi v prihodnje! Vaša številka naročila je: ………….

Na e-mail naslov vam bomo poslali potrditveno sporočilo z vsemi podrobnostmi nakupa''.

V. Dokončna potrditev naročila

Po oddaji naročila bo uporabnik na posredovani e-naslov, ki ga je vnesel ob naročilu, prejel e-pošto s podrobnostmi njegovega naročila ter z obvestilom, da je naročilo sprejeto in potrjeno.

Tekst e-mail sporočila se glasi ''Pozdravljeni, ime in priimek. Potrjujemo in se Vam zahvaljujemo za vaše naročilo v spletni trgovini Toner123.si. Takoj, ko bo vaše naročilo odposlano vas bomo o tem obvestili. Postopek obdelave naročila si lahko ogledate tukaj postopek nakupa. Status vašega naročila lahko preverite tako, da se prijavite v vaš račun. Za kakršnakoli vprašanja o vašem naročilu nas lahko kontaktirate preko e-maila info@toner123.si ali pa nas pokličete po telefonu na 051/392-793 (od ponedeljka do petka med 10.00 in 17.00 uro). Podatki o vašem naročilu se nahajajo spodaj. Hvala za vaše naročilo.

Uporabnik je s prejetim elektronskim obvestilom seznanjen, da ga bomo pred odpošiljanjem naročila o predvidenem roku dostave naročenega blaga obvestili.

VI. Odstop od naročila pred dostavo

Če uporabnik po oddaji naročila želi karkoli spremeniti ali naročilo v celoti preklicati, to lahko stori preko e-pošte na naslov info@toner123.si .