• 3 Leta Garancije

    (za vse kompatibilne izdelke)

  • Dostava le 2,90€

    (brezplačno nad 50€)

Bobni Xerox

Pri Toner123 razumemo vaše tiskalniške potrebe in prizadevamo si ponuditi najboljše izdelke za vašo pisarno. Naša ponudba Xerox bobnov in tonerjev je obsežna, kakovostna in cenovno ugodna.

Xerox je znana blagovna znamka, ki je že dolgo povezana z izjemno kakovostjo in vzdržljivostjo. Če uporabljate model tiskalnika WorkCentre 3225 DNI ali WorkCentre 3335DNI, potem veste, kako pomembno je, da imate zanesljive bobne in tonerje.

Na naši spletni strani imamo široko ponudbo Xerox bobnov, kot so 101R00474, 101R00664 in 101R00555. Vsak izmed njih je oblikovan tako, da zagotavlja optimalno kakovost tiskanja in vzdržljivost.

Ne smemo pa pozabiti tudi na našo ponudbo tiskalnikov, med katerimi je priljubljen model Xerox B 215DNI. Ta kompakten in učinkovit tiskalnik je odlična izbira za manjše pisarne ali domače uporabnike.

Zakaj izbrati Toner123 za vaše Xerox potrebščine?

  • Široka paleta izdelkov: Vse, kar potrebujete, od bobnov, kartuš do tonerjev na enem mestu.
  • Ugodne cene: Zagotavljamo vam kakovostne, a hkrati poceni Xerox bobne in druge izdelke.
  • Strokovno znanje: Naša ekipa je vedno pripravljena pomagati in svetovati glede najboljše izbire za vaše tiskalniške potrebe.

Obiščite Toner123 in si zagotovite najboljše ugodne ponudbe za Xerox bobne, kartuše in tonerje. Vaš tiskalnik in vaša denarnica vam bosta hvaležna.