• 3 Leta Garancije

    (za vse kompatibilne izdelke)

  • Dostava le 2,90€

    (brezplačno nad 50€)

Plačilni pogoji

Blago, kupljeno preko spletne strani toner123.si podjetja AKREDON d.o.o. kupec plača na enega izmed sledečih načinov:

I. Predhodno plačilo po predračunu (ni dodatnih operativnih stroškov, ki se obračunajo ob prevzemu z gotovino, zato ga priporočamo kot najcenejši način plačila):

Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja AKREDON d.o.o. št. SI56 6100 0000 5860 893 (račun odprt pri Delavska hranilnica d.d.). Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu navedite sklic in nam tako omogočite, hitrejšo obdelavo naročila. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Naročila za katera bomo prejeli sredstva na naš račun do 17h bomo še isti dan odpremili. Prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, zato se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila in s tem spremeni dobavni rok.

II. Plačilo po povzetju z gotovino (dodatni strošek 0,98 EUR zaradi operativnih stroškov Pošte Slovenije):

Plačilo po povzetju je možno le z gotovino. Ob prevzemu morate zato biti prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Kupnina, ki jo plačate dostavljalcu pošiljke je enaka znesku ob zaključku plačila. V ta znesek so ŽE VKLJUČENI vsi operativni stroški in provizije Pošte Slovenije. Dodatnih stroškov NISTE dolžni plačati.

III. Plačilo PayPal (dodatni strošek 1 EUR zaradi operativnih stroškov)Plačilo s plačilnimi karticami

IV. Plačilo z plačilnimi karticami je mogoče preko plačilnega sistema Paywiser. Več o kartičnih plačilih in plačilnem sistemu Paywiser si lahko preberete na povezavi www.paywiser.eu