• 3 Leta Garancije

    (za vse kompatibilne izdelke)

  • Dostava le 2,90€

    (brezplačno nad 50€)

Tonerji Samsung

Samsung je znan po svojih inovativnih in zanesljivih laserskih tiskalnikih, ki zagotavljajo visokokakovostno tiskanje v domačih in poslovnih okoljih. Na www.toner123.si ponosno predstavljamo široko ponudbo Samsung tonerjev, ki so popolnoma združljivi z vrsto priljubljenih modelov Samsung laserskih tiskalnikov.

Med najbolj iskanimi modeli tiskalnikov v naši ponudbi so Samsung Xpress M2026W, Samsung Xpress M2070W in Samsung CLX-3305FW. Ne glede na to, ali potrebujete tonerje za osnovno črno-belo tiskanje ali za visokokakovostno barvno tiskanje, imamo v našem asortimanu vse, kar potrebujete.

Vsak Samsung toner, ki ga ponujamo, je bil skrbno izbran in preizkušen, da zagotovi najboljšo kakovost tiskanja, trajnost in zanesljivost. Z izbiro toner123 tonerjev ne boste le dosegli odličnih rezultatov tiskanja, temveč boste tudi zmanjšali stroške na stran in podaljšali življenjsko dobo vašega tiskalnika.

Poleg tega ponujamo tudi podporo in svetovanje za vse, ki želijo več informacij o združljivosti tonerjev ali želijo izvedeti več o optimizaciji tiskalniških potreb. Ne glede na vaše potrebe vam je naša ekipa vedno na voljo, da vam pomaga najti pravi Samsung toner za vaš laserski tiskalnik.

Ne samo, da ponujamo tonerje za priljubljene modele laserskih tiskalnikov, temveč imamo tudi široko paleto konkretnih modelov Samsung tonerjev, ki so med najbolj iskanimi. Med njimi so:

  • Samsung MLT-D111L, ki je odličen za serijo Samsung Xpress M2020 in M2070.

  • Za tiskalnike iz serije C430 in C480 je na voljo Samsung CLT-K404S, ki zagotavlja ostro črno-belo tiskanje.

  • Samsung MLT-D1042S je zanesljiva izbira za modele, kot so Samsung ML-1660 in ML-1670.

  • Tisti, ki uporabljajo Samsung SCX-3400 ali SF-760P, bodo cenili kakovost in zanesljivost Samsung MLT-D101S tonerja.

Pri nas na www.toner123.si je izbira Samsung tonerjev preprosta in hitra. Ne samo, da zagotavljamo visokokakovostne izdelke, temveč tudi podporo in svetovanje za vse, ki želijo izbrati najboljše možne tonerje za svoje tiskalnike.